Wouter.png
 

Wouter Van Poeck

Ambachtelijke kisten

Wouter ontwierp speciaal voor Gemoedsrust de opbaarkist ‘Eve’. Vanuit een sterke visie, maakt hij ook kisten op maat. Er zijn zowel standaard kisten àls maatwerk mogelijk.

 
 

 
 

Valentine Kempynck

lijkwades

Valentine maakt unieke, persoonlijke lijkwades. Deze bieden de mogelijkheid om de laatste groet als gezamenlijk ritueel te koesteren. In samenwerking kan je ideeën uitwerken. Je kan ook haar standaard modellen gebruiken. De lijkwades in samenwerking kunnen op voorhand gemaakt worden of, op het acute moment zelf, verpersoonlijkt worden met een naam, een tekst, een lievelingslied of een beeld.

www.valentinekempynck.be 

 
 

 
 

Tilda & Grace

Uitvaartceremonies & rituelen

Koen van Tilda & Grace zorgt voor een uitvaartceremonie op maat. Koen is ervaren en gediplomeerd spreker. Koen en Veerle van Tilda & Grace bouwen samen met u een persoonlijke afscheidsviering, met veel zorg en aandacht voor jullie verhaal en gevoel.

www.tildaengrace.be

 
 

 
Tine.jpg
 

Tine Van Kerkhoven

rouwdrukwerk

Indien gewenst komt Tine (storyteller en grafisch vormgever) langs om samen met familie of vrienden het rouwdrukwerk te ontwerpen. Jullie denken dan samen na over de juiste teksten, foto, beelden, vormgeving en ontwerpen dit samen met Tine. Een gedenkkaart blijft vaak een lange periode kortbij in huis. Door hier samen aan te werken bouw je een waardevolle herinnering. 

www.koffiebijtine.be

 
 

 
Singing is the voice of the soul.png
 

SoSing - Sofie Brockmans

zingen om te verwerken

Zingen wordt al jarenlang, doorheen generaties en over grenzen heen ingezet bij belangrijke momenten in het leven. Zingen biedt troost en door (samen) te zingen vinden je gevoelens van verdriet of vreugde zijn uitweg. Sofie van SoSing gaat samen met jou aan de slag om je verdriet een plek te kunnen geven... door te zingen. Samen met Sofie ga je op zoek naar de juiste nummers die vertellen wat je voelt, daarnaast kan je ook met familie of vrienden een lied of tekst op maat maken, samen met Sofie. De nummers kunnen samen, of door Sofie alleen, gezongen worden, tijdens de afscheidsceremonie of op een ander moment.

 

 
unnamed.jpg
 

Verbinding in verlies

PROFESSIONELE ZORG EN EXPERTISECENTRUM ROUW EN VERLIES

Ben je op zoek naar een professionele begeleiding? Je kan bij hen terecht voor individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie, groepstherapie en creatieve ondersteuning. Al dan niet in combinatie met een psychotherapeutische begeleiding bieden zij ook initiatieven aan voor lotgenotencontact.

www.verbindinginverlies.be

 

 
 
Test1.jpeg
 

Gelijkgestemde collega’s

Hier kan je terecht in andere regio’s

Doodgewoon… een andere uitvaart • Greet Chielens, Dorpstraat 1, 8200 Brugge • 050 82 61 42 • greet@dood-gewoon.be • www.dood-gewoon.be


Anderzijds – eigenzinnige uitvaart • Goedele, Wolterslaan 83, 9040 Gent • 0474 56 15 23 • goedele@anderzijds.com • www.anderzijds.com